The Smoker

Maak kennis met onze smoker

Meat Rebels Foodtruck Favicon

' Where there is smoke, there is flavor '

THE SMOKER

Meat Rebels Foodtruck Foodtruck Festival Catering

MaAK KENNIS MET DE SMOKER

Hij gaat al een tijdje mee, is loyaal, betrouwbaar en zorgt altijd voor de allerbeste rebelse kwaliteit. Eigenlijk willen wij het niet over een ‘menu’ hebben, want alles is mogelijk!

Om jou een idee te geven en het water je in de mond te laten lopen hebben wij hieronder onze favorieten en rebelse hardlopers vermeld. De Smoker is makkelijk inzetbaar op foodtruckfestivals, muziekfestivals, evenementen, buurtfeesten, bruiloften, bedrijfspartijen of openingen, schoolfeesten en verjaardagen.

Heb je zelf ideeën, wil je ons inspireren, of missen we wat op het menu, laat het ons dan weten! 

RUIK JE HET AL?

Wij maken gebruik van het ‘smoke proces’! Hierdoor wordt in elk stuk vlees de puurste smaak naar boven gehaald en de kwaliteit van het vlees wordt extra benadrukt.

Met de Smoker is het vlees niet direct in contact met de hittebron, maar wordt de perfecte gaarheid bereikt door middel van uren lang roken. Het hout dat gloeit in een apart deel van de Smoker en zorgt voor een authentieke en rebelse smaak. Het vlees is veel malser, smakelijker en een stuk gezonder als een bereiding op een BBQ of andere grill. Al het vlees van de Meat Rebels is dus smokelicious good!

Meat Rebels Foodtruck Foodtruck Festival Catering

De rebelse specialiteiten

Krokant broodje 'Boneless' rib

De specialiteit van onze Smoker is een krokant geroosterd broodje, urenlang gerookte ribs en natuurlijk onze geheime rebelse marinade.  

Smokey spareribs

De specialiteit van onze Smoker is urenlang gerookte ribs. Heerlijk gekruid, super mals en vallend van het bot. Uiteraard met een huisgemaakt marinade en saus.

Krokant broodje pulled chicken

De specialiteit van onze Smoker is een krokant geroosterd broodje, langzaam gegaarde pulled chicken met huisgemaakte colesslaw.

#MEATREBELSFOODTRUCK

Instagram

UPCOMING EVENTS

Geen komende evenementen

Get in touch

Adres

Weeshuisstraat

3245 BL Sommelsdijk

Contact

Telefoon: 06-13971610

Email : info@meatrebelsfoodtruck.nl