SMOKE AWAY

GENIET THUIS VAN DE LEKKERSTE SPARERIBS VAN GOEREE_OVERFLAKKEE

Meat Rebels Foodtruck Favicon

' Geniet thuis van de lekkerste spareribs van Goeree-OVerflakkee '

COrONA, YOU CAN'T beat our meat

 

Ook wij moeten accepteren dat het Coronavirus roet in het eten gooit en dat wij dit seizoen jammer genoeg niet op foodtruckfestivals kunnen staan en catering mogen verzorgen. Uiteraard gaan wij niet bij de pakken neerzitten en steken wij onze handen uit de mouwen. 

Één á twee keer per maand ontsteken wij de BBQ smoker en bereiden wij onze heerlijke Rebelse specialiteiten. Op deze manier willen wij jullie toch kennis laten maken met de lekkerste Spareribs en vers gemaakte sidedishes van Goeree-Overflakkee.

Op de hoogte blijven van die nieuwe Smoke Away data, neem dan een kijk bij de Smoke Away agenda onderaan de pagina.

 

Wij bereiden heerlijke Smokey Spareribs, Krokante broodjes pulled chicken en Krokante broodjes boneless ribs van de BBQ Smoker foodtruck. Om het Rebelse menu helemaal af te maken is er de keuze uit vers gemaakte colesslaw, aardappelsalade en/of appeltaart. Naast het vaste menu werken wij regelmatig met leuke specials, zoals: Smokey Chickenwings, Brisket, BBQ BOX @Home en Brownie. Dit bezorgen wij op heel Goeree-Overflakkee! 

Gratis thuisbezorgd in Middelharnis en Sommelsdijk (minimale bestelwaarde € 15). Andere dorpen in overleg.

Wij werken met gerechten die we koud afleveren, die je zelf mag opwarmen in de oven of op de BBQ. Daarnaast werken we met gerechten die we warm afleveren. Op deze manier willen wij een ieder de mogelijkheid bieden om kennis te maken met onze Rebelse specialiteiten op een tijd dat het jou uitkomt! De gerechten zijn identiek aan elkaar, beide low en slow gegaard op de BBQ Smoker waardoor er een heerlijke rook smaak aan het vlees zit! 

Het verschil tussen de Smokey gerechten en de Smokey @Home gerechten wordt hieronder verder toegelicht.

BEST RIBS IN TOWN

SMOKEY SPARERIBS @HOME 

De Smokey Spareribs @Home garen wij low en slow op onze BBQ Smoker. Op deze manier geven wij een heerlijke rook smaak aan het vlees. Na de bereiding verpakken wij het vlees en bezorgen wij deze koud bij jou af. 

We leveren de Smokey Spareribs @Home met een bereidingswijze (oven en BBQ) en een overheerlijke Rebelse aflakmarinade zodat jij thuis de keukenprins(es) kan uithangen. In nog geen 10 minuten heb jij een heerlijk Rebels gerecht op tafel staan! Mmmm.. smullen maar!

Naast het vaste menu werken wij ook met specials die verkrijgbaar zijn in de @Home variant. Deze kun je herkennen aan het rode koksmutsje in het menu. 

De @HOME gerechten worden tussen 11:00 uur en 16:00 uur thuis afgeleverd.

SMOKEY SPARERIBS 

De Smokey Spareribs worden eveneens low en slow gegaard op de BBQ smoker. Vlak voor de levering verhogen wij de temperatuur van de smoker om de Smokey Spareribs af te bakken. De Spareribs hebben een heerlijke rook smaak! De overheerlijke aflakmarinade maken het Rebelse gerecht helemaal af.

De Smokey Spareribs worden dus warm afgeleverd! Lekker makkelijk en klaar om direct opgegeten te worden. Mmmmm genieten maar!

Naast het vaste menu werken wij ook met specials die verkrijgbaar zijn in de Smokey (warme) variant. 

Om de kwaliteit te waarborgen, worden de warme gerechten alleen in Sommelsdijk en Middelharnis bezorgd!

De Smokey gerechten worden tussen 17:00 uur  en 20:00 uur afgeleverd.

SMOKE AWAY MENU

SMOKE AGENDA

Geen komende evenementen

Get in touch

Adres

Weeshuisstraat 7

3245 BL Sommelsdijk

Contact

Telefoon: 06-13971610

Email : info@meatrebelsfoodtruck.nl