Catering & Festivals

Is jouw evenement klaar voor de Meat Rebels

Meat Rebels Foodtruck Favicon

' let us meat your needs '

Particuliere Catering

Ben je opzoek naar een smakelijke invulling voor jouw evenement? Met onze rebelse twist zorgen wij voor de perfecte catering. 

Met onze authentieke smoker creëer je een rebelse en robuuste look voor jouw event. Alle gasten worden gepakt door de overheerlijke geur die vrij komt tijdens ons ‘smoke proces’, het malse vlees is bijna klaar! Wij kunnen niet wachten om de glimlach van jou en jouw gasten te zien na de eerste hap. Dit is smokelicious goed! 

Een bruiloft, buurtfeest, vrijgezellenfeest, familiereünie of jouw 21-diner? Meat Rebels zorgt ter plekke voor onvergetelijke momenten en een interactieve experience. We bespreken alle mogelijkheden en wij smoken zoals jij dat wilt! Niets is té rebels. Bekijk ons menu & let’s talk about BBQ! 

Meat Rebels Foodtruck Foodtruck Festival Catering

Zakelijke catering

Is jouw event klaar voor een Rebelse Catering? Bekijk de smakelijke mogelijkheden en kom met ons in contact voor meer informatie en catering op maat! 

Meat Rebels smoked ter plekke rebels lekker vlees en zorgt voor overheerlijke momenten. Wij voorzien jouw evenement graag van rebelse heerlijkheden en adviseren graag in de organisatie van jouw bedrijfsparty, schoolfeest, receptie, opening van een nieuwe vestiging of jubileumviering. Op een verrassende en interactieve wijze zorgen wij voor de rebelse twist. Kwaliteit staat altijd voorop! In overleg is elke locatie mogelijk en samen komen we er altijd uit. 

Wij leveren een compleet verzorgde catering vanuit onze rebelse foodtruck, inclusief salades, krokant geroosterde broodjes, garnituren en sauzen om je vingers bij af te likken. Vul het contactformulier en de Rebels nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

Meat Rebels Foodtruck Foodtruck Festival Catering

Foodtruck & Festivals

Mist er op jouw foodtruck festival nog de overheerlijke geur van gesmoked vlees? Meat Rebels is er graag bij. Ons vlees, langzaam gegaard met een smokelicious smaak is klaar voor de foodtruck lovers. Neem contact met ons op voor onze menu opties en rebelse mogelijkheden. 

Meat Rebels Foodtruck Foodtruck Festival Catering
UPCOMING EVENTS

Geen komende evenementen

Get in touch

Adres

Weeshuisstraat 7

3245 BL Sommelsdijk

Contact

Telefoon: 06-13971610

Email : info@meatrebelsfoodtruck.nl