ABOUT THE REBELS

This is our meat story

Meat Rebels Foodtruck Favicon

' meat us at the smoker '

Meat us: Wij zijn de Meat Rebels!

Meat us! Bas en Thom, vader en zoon, maatjes, foodlovers, dromers én ondernemers. We delen onze passie… koken (oké en eten). Voor ons gaat kwaliteit boven kwantiteit en is elk stuk vlees voor ons een unieke uitdaging op zich zelf. 

Geregeld stonden we samen achter de BBQ, heerlijke stukken vlees te bereiden en het mensen naar hun zin te maken. Want dat is waar we goed in zijn, die glimlach toveren op het gezicht van de gast door het bereiden van fantastisch lekker vlees. ‘Daar moeten jullie iets mee doen’, zeiden ze. Verbaasd keken we elkaar aan en dachten: wellicht een idee voor later.

En nu is het later…

Meat Rebels Foodtruck Foodtruck Festival Catering

Waarom zo Rebels? Wij vinden dat de foodtruck & catering markt wel wat extra peper kan gebruiken. Een tikkeltje rebelser mag wel. Meat Rebels smoked graag naar de wensen en behoeften van onze meatlovers. En met onze Rebelse twist willen wij onze gasten kennis laten maken met overheerlijk vlees. Bij ons word je helemaal ondergedompeld in een rebelse ervaring en zorgt de presentatie voor de finishing touch. Van top tot teen en van de Smoker tot jouw broodje. Ben jij klaar voor de Meat Rebels? 

Wist jij dat Meat Rebels de foodtruck van Rob’s Ribs over heeft genomen? Dezelfde kwaliteit en consistentie, maar dan met een Rebelse twist en een totaal experience op ieder evenement. 

 

Meat Rebels Foodtruck Foodtruck Festival Catering

#MEATREBELSFOODTRUCK

Instagram

SMOKE AGENDA

Geen komende evenementen

Get in touch

Adres

Weeshuisstraat 7

3245 BL Sommelsdijk

Contact

Telefoon: 06-13971610

Email : info@meatrebelsfoodtruck.nl